Valuta

Gratis verzending meer dan €99.

Verzenden & retouren

Verzenden

Onze zendingen kunnen wereldwijd worden gemaakt door Post Air Mail en DHL Express.

Elke bestelling kan 1-3 werkdagen duren om proces, maar alleen in de meeste gevallen moet een dag om uw bestelling te verwerken. Deze periode is afhankelijk van de periode van indiening, dus als je wilt om een ​​idee van het tijdstip van levering te krijgen, rekening houden met de volgende verklaring:

Verwerkingstijd + Levertijd = Levertijd

Tijd van levering: Geschatte levertijd en levering: 15 - 20 dagen

Zodra uw bestelling is verstuurd, krijgt u bericht per e-mail. Bestellingen verzonden zal worden voorzien van een tracking code indien gewenst. In sommige gevallen kunnen er onverwachte vertragingen. Als langdurige vertraging in de verwerking van uw bestelling wordt gegeven, zullen via e-mail of telefonisch worden gemeld.

Denk eraan dat zowel uw bestelling en alle informatie in uw bestelling niet na het uitvoeren van de scheepvaart pakket kan worden gewijzigd. Wij begrijpen dat je soms wilt wijzigen of uw bestelling te annuleren, maar zorg ervoor om het te doen in de tijd, neem dan.

Return

Uw tevredenheid is gegarandeerd wanneer u koopt via onze website. De terugkeer van de defecte producten zullen worden aanvaard, op voorwaarde dat het verzoek wordt gedaan binnen een bereik van 30 dagen vanaf de dag dat u uw bestelling ontvangen. Producten kunnen ook worden aanvaard voor terugbetaling in de mate dat ze nooit zijn gebruikt en een verzoek is van de dag dat u ze ontvangen verstuurd binnen de 15 dagen. Verzendkosten zijn niet onderworpen aan terugbetaling.

Wij controleren onze producten alvorens ze te koop. Voorafgaand aan het terugkeren willekeurige volgorde, inspecteren elk deel van de bestelling. Als u vragen heeft over het gebruik van onze producten, neem dan contact met ons op, wij zullen u graag helpen. Onze website is niet verantwoordelijk voor de schade aan mensen tijdens of na het gebruik van de producten.

Substitutie

Defecte producten kunnen worden ingewisseld voor een ander exemplaar van hetzelfde model, zolang een verzoek van de datum waarop u uw bestelling ontvangen, wordt verzonden binnen 15 dagen. Er worden geen wijzigingen aanvaard te overwinnen deze periode van 15 dagen. Verzendkosten zijn niet onderworpen aan terugbetaling.

Restitutie

Producten kunnen herstelbaar als:

1 Een aanvraag wordt verstuurd binnen de 15 dagen vanaf de datum waarop u uw bestelling ontvangen.

2. Het product niet is gebruikt.

3. Alle scheepvaart materiaal, met het pakket, accessoires en benodigdheden zijn inbegrepen in de return.

4. De verzendkosten pakket worden betaald door de klant.

Elk product dat niet voldoet aan de bovenstaande voorwaarden zijn onderworpen aan een vergoeding voor de terugkeer verzendkosten.

Geen restitutie voor beschadigde producten of die waarin de ontbrekende originele verpakking worden geaccepteerd. Indien de klant zich niet leent om de verzendkosten te betalen, niet voor de terugbetaling.

Terugbetaling zal worden gegeven volgens dezelfde vorm gebruikt voor de aankoop, en zal plaatsvinden binnen een termijn van 14 dagen meestal.

Voor alle andere vragen, neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 


Terug