Valuta

Gratis verzending meer dan €99.

Privacy verklaring

Vanaf 21 februari 2012

Het verzamelen van informatie

Wat u ons geeft

We verzamelen informatie die u ons geeft of ons toelaten toegang. De informatie kan onder andere, maar niet beperkt tot, uw naam, foto, geboortedatum, e-mailadres en fysieke, telefoonnummer, geslacht, lijsten met contactpersonen, informatie en sociale media profiel, locatie (GPS) , activiteiten en prestatie-informatie, en indien nodig, credit card informatie. Wat wij van u kunnen wij automatisch informatie verzamelen over uw interactie met en gebruik van onze producten en diensten. De informatie die wij verzamelen omvat, maar is niet beperkt tot, uw telefoonnummer, apparaat-id en hardware informatie, IP-adres, het type browser en de taal, cookie-informatie, het type systeem, omdat het mogelijk maakt Er is software om toegang te krijgen tot bepaalde functies, toegangstijd, verwijzend webadressen, informatie over uw aankopen en andere informatie over uw interactie met ons. Wat wij van interacties NIKE en andere derden Wij kunnen informatie die u verstrekt met informatie uit Nike bronnen, transacties en communicatie te combineren. Dit kan omvatten, maar is niet beperkt tot, informatie Nike winkels, direct mail, catalogi, evenementen, producten en toepassingen, of andere interacties NIKE. Wij kunnen die informatie ook met data die publiek beschikbaar en gegevens van derden te combineren. We verzamelen ook informatie over geschenk ontvangers die door de donor. Privacy van kinderen Wij verzamelen niet bewust of persoonlijke gegevens van kinderen onder de 13 jaar.

Gebruik van informatie

Wij kunnen uw gegevens gebruiken om het volgende te doen:

Toestaan

Verbeteren, personaliseren en aanpassen van uw ervaring en communicatie NIKE

NIKE Gebruik functies zoals hardlopen routes, ras registers, het plaatsen van een order en andere activiteiten

Werken, te verbeteren en te analyseren

Bedien, bieden, verbeteren en Nike producten en diensten, met inbegrip van de analyse van het gedrag van de gebruiker en de trends te behouden

Stuur administratieve en andere informatie over NIKE berichten. Met u te communiceren over uw aankoop, account gegevens of de klantendienst

Bieden en Conduct Marketing en Promoties

Met u te communiceren over onze producten, diensten en evenementen, en voor andere promotionele doeleinden

Dien wedstrijden, promoties, evenementen, enquêtes of andere functies

Monster marketing belangrijk voor je.

Uitwisseling van informatie

van de familie van Nike

Wij kunnen uw gegevens verstrekken aan bedrijven NIKE, Inc en haar gelieerde ondernemingen, waaronder Converse, Hurley en Cole Haan ("Family NIKE"), waarvan sommige buiten de VS

Dienstverleners

Wij kunnen uw gegevens naar de Nike familie dienstverleners om ons werk te doen. Bijvoorbeeld, kunt u credit card processing, scheepvaart, data management, e-distributie, marktonderzoek, informatie-analyse, en promoties beheer af te handelen. Wij kunnen uw gegevens ook om de kenmerken te beheren (bijvoorbeeld het downloaden van muziek, opname wedstrijd of training) te delen.

Openbare Delen

Delen defect

Wanneer u lid wordt of het gebruik van bepaalde diensten, gaat u ermee akkoord om in het openbaar een basisbedrag van informatie, die uw gebruikersnaam, locatie in de stad, en profielfoto kunnen delen.

Deel je kiest

U kunt ervoor kiezen om bepaalde informatie te delen. Om deel te nemen aan bepaalde functies, kan het nodig zijn om de privacy-instellingen aan te passen en meer informatie te delen. U kunt er ook voor kiezen om hun activiteiten op andere platforms, zoals Facebook en Twitter te delen. Lees het privacy beleid van deze platforms, omdat hun activiteit gepubliceerd op deze platforms NIKE niet langer beheerst door het privacybeleid van Nike.

Nike compartir

informatie publiekelijk wordt gedeeld door Nike gebruikt kunnen worden voor promotionele doeleinden.

Bescherming van informatie

Veiligheidsmaatregelen

We maken gebruik van een verscheidenheid van beveiligingsmaatregelen, waaronder encryptie en authenticatie tools om uw informatie te beschermen. We maken gebruik van een beveiligde server wanneer u bestellingen plaatsen. Alle credit card informatie die u verstrekt wordt via Secure Socket Layer (SSL) technologie overgedragen en vervolgens gecodeerd in onze databases.

Geen garantie

Echter, net als andere bedrijven, Nike kan niet garanderen dat 100% van de veiligheid of de vertrouwelijkheid van informatie die u ons verstrekt.

Collectie gereedschappen

Hoe verzamelen wij informatie

NIKE verzamelt automatisch informatie binnen onze producten en diensten of opgeslagen door de browser of apparaat. We gebruiken verschillende methoden om deze informatie te verzamelen, met inbegrip van maar niet beperkt tot, koekjes en pixeltags / web beacons ("Tools collection").

Opties

Wijzigen of uw gegevens te verwijderen

U kunt wijzigen of hun profiel binnen NIKE bepaalde diensten te verwijderen via uw account. Zijn eerder gepubliceerde informatie kan nog steeds publiekelijk zichtbaar. NIKE kan informatie en content op onze back-up van bestanden en archieven te houden.

Communicatie / Laag / Opt-Out

Welke configuratie u ook kiest, kan NIKE stuur je service-gerelateerde communicatie. Om uit te schrijven en u geen berichten meer, verander uw instellingen of volg de instructies in de e-mail, sms, of typ een andere boodschap kennisgeving. Als u het abonnement op elk NIKE communicatie, als gevolg van productieschema's, je kan de communicatie al in productie te ontvangen. Onze International Gebruiker digitale bewerkingen worden uitgevoerd, geheel of gedeeltelijk, in de Verenigde Staten. Ongeacht waar u woont, aanvaardt u dat uw persoonlijke gegevens worden doorgegeven, verwerkt en opgeslagen in de Verenigde Staten, en laat NIKE gebruik en het verzamelen van uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met dit privacybeleid.

 

 

Terug