Valuta

Gratis verzending meer dan €99.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Q: Ik heb nog nooit op de site gewinkeld voor. Waar moet ik beginnen?

Voor het kopen, maak een gratis account bij ons door te klikken op de link "Registreren" aan de bovenkant van de pagina. U dient een account aan te maken voor het kopen van een product.

Q: Zijn mijn persoonlijke gegevens veilig?

U zich geen zorgen over de veiligheid, al uw persoonlijke gegevens worden beschermd door onze strikte privacy beleid en opgeslagen in onze beveiligde database. Je creditcard zal worden verwerkt via onze beveiligde betaling gateway met 128 bit SSL-certificering.

Q: Moet ik extra belasting of belastingen te betalen?

Nee, onze prijzen hebben betrekking op de kosten van de aanvullende belastingen en heffingen. Ervan uitgaande controleerbaar als u een extra in-vergoeding te ontvangen, stuur ons dan uw ontvangst en we zullen betalen voor alle kosten.

Q: Is er een minimale afname?

Nee, er is geen minimum bestelbedrag hoewel we verkopen onze producten tegen groothandelsprijzen, kunt u maar 1 artikel te bestellen als je wilt.

Q: Welke methoden van betaling ontvangen?

Online betalen met creditcard. Dit is de meest voorkomende betaalmethode. Het is snel en efficiŽnt.

Q: Wat voor soort valuta accepteren jullie?

Alle prijzen zijn in euro's.

Q: Is het veilig om mijn creditcard te gebruiken?

Is het veilig om met uw credit card. Bc gebruiken onze beveiligde layer (SSL) software is de gouden standaard van de industrie en de veiligste software voor e-commerce transacties. Dit zal uw creditcardnummer en de gedetailleerde informatie te versleutelen. voor meer detail. Neem dan zo vriendelijk te verwijzen naar onze Privacy Policy.

Q: Heeft u verzenden uw artikelen wereldwijd?

Ja, we verzenden uw items wereldwijd via post, en het duurt meestal ongeveer een week te leveren nadat u uw bestelling en ornamenten hebben goedgekeurd.

Q: Hoe lang wordt mijn bestelling verwerkt en afgeleverd?

Zodra u het product orde hebt toegepast, zal het normaal gesproken duurt 1-3 werkdagen voor ons om de bestelling te verwerken en wij zullen 15-20 dagen voor levering via Express Mail nodig hebben, maar geen aanbod van 's nachts de scheepvaart Momenteel.

V: Hoeveel is verzending voor elke bestelling en hoe kan ik mijn pakket online te volgen?

Het volgen aantal zal per e-mail worden verzonden zodra de punten zijn verscheept. En u kunt uw pakket na twee dagen op uw mailing site voor uw land.

Q: Hoe weet ik of mijn bestelling correct is?

We zullen orderbevestiging sturen. Deze e-mail bevestigt dat wij uw verzoek hebben ontvangen. Uw ordernummer is inbegrepen. Bewaar deze e-mail voor uw administratie.

Q: Wat zijn meestal goedkoper als bulk aankopen worden gedaan. Is dat zo?

Ja, dat is zeker! Het zal goedkoper zijn als je koopt Realiseer groothandel of koopt veel items. Schrijf ons op als u wilt onze distributeur zijn.

Q: Hoe zit het met de extra hulp?

Als u hulp nodig hebt, neem dan contact met ons op of stuur ons een e-mail en geven u de beste service.

 

 

Terug